Question
Güncellenme tarihi:
26 Şub 2019
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Vietnamca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? no longer ってどういう意味ですか?
Cevaplar
26 Şub 2019
Featured answer
- İngilizce (ABD)
What do you mean by "no longer"?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Japonca
What does "no longer" mean?
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?