Question
Güncellenme tarihi:
22 Şub 2019
- Japonca
-
Danca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
pretty strange pretty good what is pretty ? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
Pretty is an adverb meaning “somewhat”. It is not as extreme as “very”.
75 is a pretty good score, but 100 is a very good score.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca