Question
Güncellenme tarihi:
1 Şub 2019
- Yunanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İspanyolca (İspanya)
-
Türkçe
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
You put on your blouse the upside down. bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Birazcık yanlış
You put your blouse on upside down.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Yanlış
Do you really mean "upside down" = inverted top to bottom? Do you instead mean "inside out", meaning the inside of the blouse is on the outside with the seams showing and the buttons on the inside?
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hırvatça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İbranice Akıcıya Yakın