Question
Güncellenme tarihi:
2 Kas 2016
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
1)Why "A"is the plural form of"B"?
2)Why is the plural of "A" end in "X"? bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Birazcık yanlış
Why is "A" the plural form of "B"?
Why does the plural of "A" end in "X"?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
@mfrances: Thank you!