Question
Güncellenme tarihi:
2 Kas 2016
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İtalyanca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Does "l came to see my parents" mean "帰省する" ? ne anlama geliyor?
Cevaplar
2 Kas 2016
Featured answer
- İngilizce (ABD)
i think it means i'm returning home
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Japonca
- İngilizce (ABD)
it should mean the same thing, because 帰省 means homecoming
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca