Question
Güncellenme tarihi:
18 Oca 2019
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Tayca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
She often bullies me because of my popularity. bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
Birazcık yanlış
She often bullies me because I'm popular
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
Birazcık yanlış
She often teases me because of my popularity.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
Birazcık yanlış
She often bullies me because I’m popular.
Bu cevap yardımcı oldu mu?