Question
Güncellenme tarihi:
30 Eki 2016
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Korece
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
diversity
ex:There are a lot of diversity of the story's end.
Please help me correct the above sentence.
Thank you. bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Anlamıyorum
A lot of = 很多
A diversity of = 不同
你的意思是甚麼?
可以先用中文表達嗎?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Anlamıyorum
最簡單順口的表達方式是:The story has a lot of different endings.😁
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
Thank you.