Question
Güncellenme tarihi:
3 Oca 2019
- Korece
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
1:I didn't stop him to do the laundry. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Filipino
meaning, you weren't against hin doing the laundry.
for example, he asked if he could do the laundry. you were okay with it and you don't mind. and because of that
you didn't stop him FROM doing the laundry.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın