Question
Güncellenme tarihi:
27 Eki 2016
- Korece
-
Japonca
-
Korece
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
İngilizce (ABD) hakkında soru
meet the in-laws ne anlama geliyor?
Cevaplar
Deleted user
27 Eki 2016
Featured answer
when your meeting your significant others parents
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
Deleted user
when your meeting your significant others parents
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
@yporven0911: Thank you!
The new that meet all together before wedding. Am I right?
Deleted user