Question
Güncellenme tarihi:
25 Ara 2018
- İngilizce (ABD)
- Almanca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? besser
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Urduca
If you mean besser from German it means better, but mean Besser from English it means coward. Pronunciation is something I leave to the natives
Bu cevap yardımcı oldu mu?