Question
Güncellenme tarihi:
22 Ara 2018
- Vietnamca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
I'm post-metro quad pre-fluid sexual ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Fince
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
That’s not really supposed to mean anything, it’s just making fun of people that have made up new labels for their gender.
Bu cevap yardımcı oldu mu?