Question
Güncellenme tarihi:
23 Eki 2016
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
lovely ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İspanyolca (İspanya)
adjetivo "encantador" sustantivo "belleza" adverbio "hermosamente"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İspanyolca (İspanya)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
@analaurareyes9 「you're welcome」です。😊
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- Japonca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
@undeuxtrois: As an adjective it means "beautiful", "attractive" or "wonderful".
As an expression (that's lovely!) it means "pleasing" or "very suitable"... a general expression for "good".
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?