Question
Güncellenme tarihi:
22 Eki 2016
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
I'm fairly certain that... ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
Its means to be 100% sure about something
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İsveççe
- İngilizce (ABD)
It means: I'm almost 100% certain that...
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
All great...it also means there is a slight possibility I am wrong. Or it also leaves a little wiggle room for descent.
Bu cevap yardımcı oldu mu?