Question
Güncellenme tarihi:
22 Eki 2016
- İspanyolca (İspanya)
-
Hollandaca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
İsveççe hakkında soru
någon ve något ve några arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İsveççe
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Några is plural
Någon is singular, used with en-words.
Något is singular, used with ett-words
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- İngilizce (ABD)
- İsveççe
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Ett hus -> något hus
5 hus -> några hus
Ett bord -> något bord
5 bord -> några bord
En boll -> någon boll
5 bollar -> några bollar
en kaka -> någon kaka
5 kakor -> några kakor
Bu cevap yardımcı oldu mu?