Question
Güncellenme tarihi:
20 May 2015
- Almanca
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Basitleştirilmiş Çince (Çin) hakkında soru
"或以” ne anlama geliyor?
Cevaplar
20 May 2015
Read more comments
- Almanca
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Almanca
谢谢你!我想我现在理解。“或许”的意思不太难懂,但是“以”这个词的用法还使我一点困惑。可是我懂了你的例子。
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
以,单个的是字,多个字组成的是词。
“以”字用的地方太多了,见多了你就能熟练运用了。
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Almanca
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
不用客气,我挺佩服你的,已经把汉语学习的这么好了,我的英语相比较就是一团糟😔
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Almanca
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
补充楼上说的,“以”因为在古汉语中有表示“用”的意思,所以“或以”基本上就是“有可能用”的意思,很书面的用法吧
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)