Question
Güncellenme tarihi:
7 Eki 2016
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (ABD) hakkında soru
I'm still out of the form. ne anlama geliyor?
I'm talking about a document I couldn't open.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
場合によって違う意味があるけれど、私はformをまだ持っていませんという意味だと思います。
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca