Question
Güncellenme tarihi:
4 Eki 2018
- Hintçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Kanada)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Lütfen bana nasıl telaffuz edeceğimi öğret yelling .
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Hintçe
Please show me how to pronounce amass,opionated with meaning
- İngilizce (Birleşik Krallık)
stigma is persive through culture from history media personal personal perception and fear meaning in hindi
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hintçe
can anyone tell me is it natural i m hoting tea nd i m hoting water