Question
Güncellenme tarihi:
10 Eyl 2018
- Ukraynaca Akıcıya Yakın
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
"by and large" ne anlama geliyor?
What's the meaning?
Is this a commonly used phrase?
Give me some examples, please.
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
it means "generally" and you'll rarely hear anyone say it.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Ukraynaca Akıcıya Yakın