Question
Güncellenme tarihi:
31 Ağu 2018
- İtalyanca Akıcıya Yakın
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
countable ve uncountable arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
A countable noun is a noun used for an object which you can count, for examples apples, cars, rockets, coins etc. You can say "I have six apples"
An uncountable noun is a noun used for an object which you cannot count, for example sugar, salt, water etc. You cannot say "I have six water".
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İtalyanca Akıcıya Yakın