Question
Güncellenme tarihi:
28 Ağu 2018
- Japonca
-
Arapça
-
İspanyolca (İspanya)
-
Hintçe
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
“be subject to” ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
'The rules may be subject to change'
'Todays trains could be subject to delay'
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca